SKRIVET: 2009-05-31, kl 22:11:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varför?

Min älskade morbror har bara timmar kvar att leva. Var hos honom inatt. Åkte ända till Oslo för att ta farväl. Satt och höll honom i handen och pussade han på kinden. Ville inte släppa. Bara dryga 60 år är han. Så varför? Det kan gå så fort. Hjärnblödningen gick inte att stoppa. Älskar dig min älskade morbror. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Du var så godhjärtad. Saknar dig så mycket. Tårarna bara flödar. Må du få somna in i frid.

SKRIVET: 2009-05-31, kl 21:11:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu börjar det arta sig

SKRIVET: 2009-05-26, kl 10:43:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brevbäraren

På vår brevlåda står det följande: INGEN REKLAM TACK! Tydligen kan brevbäraren inte läsa eller också ser han dåligt. Varje dag fylls vi med reklam i brevlådan trots att vi inte vill ha någon. Nu ska jag skriva en text till på brevlådan som kommer lyda så här: OM BREVBÄRAREN BEHÖVER LÅNA LÄSGLASÖGON FINNS DET ATT LÅNA HÄR INNAN UTDELNING SKER! VÄNLIGEN KONTAKTA ADRESSATEN I HUSET INTILL BREVLÅDAN. Får se om detta månne hjälpa brevbäraren.

SKRIVET: 2009-05-23, kl 23:39:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag kväll

I veckan som varit har vi spelat minigolf i Varberg och Alingsås. Kul att göra något annat. Åkte cabbe naturligtvis till Varberg :-)  Fint väder fick vi också. Glömde kameran! Typiskt. Ja ja :-) Ha en fortsatt trevlig helg.

SKRIVET: 2009-05-17, kl 00:53:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eurovision Song Contest

  Synd att det lät falskt när Malena sjöng. Var det falskt eller ljudproblem? Undrar. Det lät falskt rakt igenom. Islands och Maltas bidrag var mycket bra tycker jag. Norges? Nja inte min smak. Men som sagt var smaken är delad som baken :-)

SKRIVET: 2009-05-14, kl 08:51:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Godmorgon. Idag var det regn ja. Typiskt. Får se vad vi hittar på idag. Något blir det iallafall. Ska vara ledig i helgen. Min yngsta dotter åker till korttids idag och kommer hem på måndag då hennes personliga assistent tar emot henne. Behöver lite avkoppling nu. En sak jag ska göra idag är i allafall att åka till apoteket och hämta min allergimedicin. Är så fruktansvärt allergisk. Gör inte annat än nyser. Ja ja :-)

SKRIVET: 2009-05-13, kl 22:51:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cabben!!!

  Idag har vi varit ute och kört hela dagen. Skitkul! Var längesen jag satt i en cabbe. Vädret hade vi med oss också. Kommer antagligen drömma om åkturerna idag :-) Hann inte med några nya bilder ( ni förstår varför ), men det kommer i morgon. Nu är det dags för sängen. Godnatt och sov gott. 

SKRIVET: 2009-05-13, kl 10:21:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det här ska bli intressant...

Cabben är klar! Vi ska hämta den idag. Sedan blir det åka av. Här är den på bilfirman men nya bilder kommer i kväll på den här hemma. Ha en fortsatt trevlig dag.

SKRIVET: 2009-05-12, kl 23:56:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Malena Ernman



Håller tummarna inför lördag.

SKRIVET: 2009-05-12, kl 23:35:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eurovision Song Contest

YES!!! Malena Ernman gick vidare!!! Älskar den låten. Hoppas det går bra på lördag. Nu ska jag gå och lägga mig. Är trött efter denna dagen. Den har varit så seg. Känns som allt har gått i slow motion. Men men så är det vissa dagar. Godnatt och dröm sött.

SKRIVET: 2009-05-12, kl 11:24:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag förmiddag

Seg dag idag. Men så härligt väder! Ska ta en sväng med nya bilen idag. Min äldsta dotter tog sin bil till skolan och min yngsta åkte som vanligt skoltaxi. Min yngsta dotters personliga assistent försov sig så hon fick äta frukost på väg in till skolan. Men det gick bra ändå och fast taxin blev lite försenad. Så det kan bli. Ja ja :-) Får se vad vi ska hitta på i eftermiddag. Något blir det iallafall. Ha en fortsatt trevlig dag!

SKRIVET: 2009-05-10, kl 13:14:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag eftermiddag

Bara slappar idag. Får se om vi tar oss en sväng in till Vårgårda lite senare idag. Var hemma hela dagen igår så det kan ju vara skönt att komma hemifrån lite nu. Ja ja :-) Vi får väl se.

SKRIVET: 2009-05-09, kl 09:47:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

I natt har jag sovit som en stock. Känns jätteskönt att vara riktigt utvilad. Gick upp klockan 08.00. Ska sola lite idag så att jag får upp färgen innan sommaren. Brukar sola ungefär tio gånger. Det är ganska lagom. Tycker solbrännan blir snyggare då när man solar ute sedan. Snyggast blir den om man rör sig mycket i solen och den blir mer jämn då. Nej, dags för en kopp kaffe till nu och sedan köra igång med det som ska göras idag. Ha en fortsatt trevlig dag.

SKRIVET: 2009-05-08, kl 22:42:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Nu ska jag sova. Är så himla trött. Måste nog vara vädret och så har jag inte varit hemifrån något idag heller. Min äldsta dotter har varit i skolan och min yngsta dotter har varit hemma då hennes personliga assistents dotter blivit sjuk. Ja ja :-) Så det kan bli. Får se hur helgen artar sig. I morgon ska jag ha en anställningsintervju till i alla fall. Godnatt och sov gott.

SKRIVET: 2009-05-05, kl 23:23:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Har varit så allergisk idag. Hopplöst. Har knappt kunnat vara vare sig ute eller inne. Hur känslig som helst. Det kommer inte bara en nysning utan minst tio på raken. Himla kul när man har en anställningsintervju mitt i alltihopa. Hoppsan nu kommer det fler nysningar. Blir tokig snart på det. Allergimedicinen hjälper inte heller.  Men jag får väl stå ut med detta. Ja ja :-) Min äldsta dotter har varit i Borås idag och en sväng i Vårgårda tillsammans med kompisarna. Sedan åt vi när de kom hem. Det blev kvällsmiddag :-) Min yngsta dotter har varit "upptagen" med sin personliga assistent ända sedan hon kom från skolan. Nu sover hon gott och hennes personliga assistent med. Det snarkas en del :-) Dags för mig att gå och snarka nu också. Godnatt och sov gott.

SKRIVET: 2009-05-05, kl 07:31:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Uppe med tuppen idag :-) Morgonpigga jag. Idag ska vi en sväng till Alingsås och sedan ska vi arbeta lite. Inte så mycket att göra nu vid denna tiden på året. Skönt. Blir ganska lungt i eftermiddag. Inget planerat direkt. Usch det regnar idag. Hade velat ha lite solsken så att man kunde lapat i sig lite sol :-)  Hoppas det vänder snart. Ja ja :-) Dags att köra i gång nu och göra sig iordning så att man kommer iväg och får gjort det man ska. En kopp kaffe till så att man piggnar till lite
bara :-)

SKRIVET: 2009-05-04, kl 19:34:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idag

Idag har vi varit en sväng till Alingsås med bilskrället :-) Ja ja :-) Så det kan bli. Men det löste ju sig snabbt. Det är så det ska gå till när man åker till verkstaden. Billigt och bra dessutom. Nej, det är sant. Trodde det skulle kosta skjortan men ack så fel jag hade. Ja ja :-) Min äldsta dotter lånade bilen och stack iväg till en kompis och tog en fika. Min yngsta dotter har sina personliga assistenter här så jag kan bara koppla av framför tv:n ikväll. Dessutom får jag sovmorgon. Ska erkänna att jag tycker det är skönt med sovmorgnar eftersom jag är så himla morgontrött :-) Arbetar hellre natt än dag och kväll. Nej, nu ska jag se lite på tv. Ska lägga mig tidigt ikväll är det tänkt.

SKRIVET: 2009-05-03, kl 09:53:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Eller godförmiddag kanske jag ska säga eftersom jag varit uppe tidigt idag. Ja, så för mig är det förmiddag :-) Ska inte ha någon direkt brådska idag med någonting. Det ser grått ut ute idag. Var ute en sväng i trädgården så det verkar bli varmt idag i alla fall. Hoppas solen vill titta fram idag lite grand så man kan få känna sig lite piggare. Blir så himla slö när det är lite grådassigt väder. Nåväl lite sol finns här allt. Nej nu blir det en kopp kaffe till och ut en sväng till med min yngsta dotter i trädgården. Ska bara njuta och vara idag.  Ja ja :-)

SKRIVET: 2009-05-02, kl 22:20:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är det snart godnatt

Idag har det varit lugnt. Vi har varit en sväng i Vårgårda och handlat lite. Tog sedan en kopp kaffe med en väninna. Ikväll har vi grillat annars inget speciellt idag. Var bara en extra sväng med min äldsta dotter in till Vårgårda ikväll också. I morgon ska jag arbeta med min yngsta dotter själv fram tills halv ett då hennes personliga assistent kommer och som sedan avlöses med en annan personlig assistent för natten. På måndag ska jag ha sovmorgon :-) Ja ja :-)