SKRIVET: 2009-08-31, kl 15:12:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag blir så förbannat upprörd!

BODDE I MISÄR.

Den 30-åriga mamman misstänks ha hållit de tre syskonen fångna i lägenheten i Stockholm där de levt i misär och torterats. Nu är mamman häktad och barnen omhändertagna.

Mamma åtalad - skadade barn med spik.

En 30-årig kvinna från Bromma har åtalats för grov fridskränkning mot sina två barn, en sjuårig flicka och en femårig pojke.

Hon har enligt misstankarna bland annat stuckit flickan i fötterna med glasbitar, repat henne med en spik och slagit henne på armarna. Pojken har hon slagit med en sopborste, repat honom med en spik och andra vassa föremål. Dessutom har hon ofredat barnen genom att ha en boendemiljö som var hårt nedsmutsad och illaluktande. Beteendet är hänsynslöst och gärningarna har var och en utgjort ett led i en upprepad kränkning av barnens integritet och varit ägnade att allvarligt skada deras självkänsla, skriver kammaråklagare Catarina Bergqvist i sin stämningsansökan till Solna tingsrätt.

Återfick vårdnaden.

Barnen är omhändertagna och placerade i fosterhem. De har även tidigare varit omhändertagna av sociala myndigheter men kvinnan återfick vårdnaden om dem i maj förra året. Åtalet omfattar tre månader under våren och försommaren. Den som utsätter någon för upprepade kränkningar, exempelvis misshandel, kan fällas för grov fridskränkning. Mamman riskerar fängelse i minst sex månader. Hon nekar till brott.

Dagens artikel i Expressen gjorde mig så förbannat upprörd! Varför fick ingen upp ögonen i tid? Sånt här får bara inte hända! Mina tankar går till de stackars små barnen.


Camilla

Usch, det är hemskt hur en del kan bete sig mot sina barn..och att ingen märkte något och slog larm?! Otäckt!



Och jo, bråk med ens partner brukar ju lösa sig..men än har isen inte spruckit här hemma. Skönt man får gå och lägga sig snart och försvinna in i den sköna sömnens värld!



Försovningar är aldrig roliga, känns som hela dagen kan bli förstörd ibland när det händer.



PUBLICERAT: 2009-08-31, 21:54:29 | URL: http://millansmemoarer.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: